Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak už máme za sebou začátek týdne. A s ním také jedinou akci, na které se objevila krásná Andrea Verešová (43) . "Do Prahy příští týden pojedu jenom jednou. Jinak budu pořád s dětmi," slíbila před pár dny Super.cz. Slib dodržela. A každopádně byla opět za hvězdu.

Jedinou konkurencí při představování nového luxusního pera Parker jí byla Dara Rolins (51), která opět začala chodit do společnosti. Dara se oblékla ve stylu sportovní elegance. Ovšem Andrea ji a všechny ostatní zúčastněné dámy zase trumfla. Vidět ji na slavnostní příležitosti v džínách a topu? O tom si nechte jen zdát.

Andrea si sice oblékla lolitkovské bílé šatičky doplněné páskem, ale žlábek mezi ňadry přesto neschovala. Rafinovaně zvlněné vlasy a působivý make-up opět strhávaly pohledy pouze k ní. Daře, která začala připravovat nové album a opět se po sérii špatných životních zkušeností vrhla do života, to ovšem také velmi slušelo.

Své pověsti okouzlujícího muže dostál na akci Parkeru i moderátor Tomáš Hanák. Snažil se též Jiří Macháček, jenž byl adresátem luxusního dárku v podobě velmi drahého pera. Snad jen Olga Menzelová si mohla dát víc záležet na účesu a vytáhnout žehličku na vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám