Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice muskulaturou velmi výrazný člověk, ale mezi skupinou mnohdy prazvláštních exhibicionistů, kteří dorazili na castingy do vily VyVolených, byste Františka Bartoše, pětinásobného vicemistra světa ve fitness, skoro přehlédli.

Druhý pohled ale v hlavě rozsvítí kontrolku, že toho chlapa odněkud znáte. A na třetí pohled vám dojde odkud. František je tím svalovcem, který se ve známé reklamě ve fitku ptá Vojty Kotka, jestli má ta-ble-ty.

Zda by ukázal působivé zatínání svalů i ve vile, je otázkou, ale dámy, i ty, které byly ještě donedávna pány, by měly o zábavu postaráno. „Ve vile bych si rád odpočinul. Už jsem tady z toho života unavený, chci dělat něco jiného a prostě tak trochu vypustit páru,“ říká Bartoš, který by ve vile své spolubydlící klidně i trénoval.

„Dám jim cvičební jednotku za pětikilo za hodinu a ve vile si tím přivydělám. Až vylezeme ven, pošlou mi to na účet,“ žertoval František, jehož rodina z vcelku pochopitelných důvodů doufá, že se do vily nedostane. „Všichni doma mi říkají, že mi drží palce, aby mě nevzali. Oni mě chtějí mít doma. Nejvíc bych asi chyběl tátovi a své dceři Adriance. Kamarádům je to jedno, ti se na mě přinejhorším budou dívat v televizi a u toho si dají pivko,“ dodal František.

Související témata:
Ivan Bartoš

Reklama

Další články

Načítám