Hlavní obsah
Článek

Ví se, že jen málokterá její kolegyně se může chlubit tak ladnými křivkami jako ona. Loni v Hlasu Československa dokázala i to, že krásný má také hlas. Nyní se rozhodla potrápit cizince a především Italy. Podívejte se do fotogalerie čím!

Řeč je o luxusní zpěvačce Markétě Poulíčkové. Ta na sebe upozornila již nedávno, když ve videoklipu Illusion vystupovala ve vitríně nahá. To pobouřilo strážce morálky, a tak klip na známém videoserveru mohou vidět jen plnoletí návštěvníci. Tak hanbatý je!

Nyní se v rámci propagace turné po zahraničí uvolila poskytnout snímky v podprsence. A zatímco většina jejích českých konkurentek za hranicemi všedních dnů vystupuje maximálně tak na akcích pro české ambasády, Markétu čekají koncerty s prestižní milánskou filharmonií.

„S Projektem Symphony In Rock německého producenta a dirigenta Friedemanna Riehleho vystupuji coby sólistka již tři roky. Součástí širší sestavy jsou i hvězdy jako Ian Gillan z Deep Purple nebo Alannah Myles. O projekt je velký zájem, o čemž svědčí vyprodané sály a letní amfiteátry po celé Evropě,“ vypráví vytuněná sexbomba.

V italském Miláně se Markéta Poulíčková představí s filharmonií již ve čtvrtek. Nebudou chybět hity U2, Deep Purple nebo Queenů. „Koncertuji tam již počtvrté. A hned po návratu se zase vrhnu na přípravu nového cédéčka,“ dodala vnadná blondýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám