Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V USA a Velké Británii se stala novým hitem panenka, která má velice realistický vzhled. Nejen díky vlasům, řasám, nehtům či drobným žilkám na pleti. Při dotyku v koutcích jejích úst jsou znatelné i stopy po slinách. Panenku „Reborn Baby“ přitom nekupují jen milovníci hraček nebo rodiče svým holčičkám. Kupují ji také matky, které z nějakého důvodu nemohou mít dítě.

Britka Nikki Hunn, která vytvořila šest typů panenek, právě s tímto záměrem „Reborn Babies“ začala vyrábět. Měly totiž sloužit převážně ženám, které o své dítě přišly. S tragickým osudem se tak prý mohou lépe vyrovnat. Většinou si je prý měly nechat ležet doma v kolébce, nebo s nimi vyrazit na dovolenou, kde je nikdo nezná. Sama Nikki Hunn však přiznává, že největší skupinou kupujících jsou milovníci panenek.

Panenku jménem „Abby“ v přepočtu za pět tisíc korun si podle deníku Daily Mail pořídila například i sedmapadesátiletá Američanka Eve Hasty, které zemřela sedmiletá dcera na leukémii. Panenku si koupila proto, aby jí její dceru připomínala. Žena má již dospělého syna a osmiletou vnučku. Abby je pro ni víc než jen panenkou. „Vím, že nebude nemocná a nezemře. Ten stres už na mě nebude tolik doléhat,“ přiznala Američanka.

Související témata:
Sliny

Reklama

Další články

Načítám