Hlavní obsah
Článek

Kolumbijský exmanžel služebné Mildred Baeny (50), která před třinácti lety porodila syna z mileneckého vztahu s akčním superhrdinou Arnoldem Schwarzeneggerem (76), chce herce a bývalého guvernéra žalovat.

Zhrzený muž poukazuje na to, že jej bývalá manželka i její zaměstnavatel podvedli, když mu neřekli, že chlapec není jeho synem.

Pokud Arnold a Mildred věděli o tom, že Joseph není potomkem Rogelia Baeny, a přesto jeho jméno nechali uvést do rodného listu, dopustili se tím spiknutí za účelem falšování veřejného dokumentu, což je v Kalifornii těžký zločin.

Baena už minulý týden kvůli skandálu, který se kolem jeho rodiny rozpoutal, přiletěl z Kolumbie do USA. Netajil se tím, že jej Arnold i jeho bývalá žena, hořce zklamali.

„Ten muž byl pro mě hrdina. Mnohokrát jsme se setkali a on se mnou vždy jednal jako s přítelem. Vše ale předstíral,“ prohlásil tehdy zhrzený muž o Schwarzeneggerovi. „Lhal mně a lhal všem. Je to, jako by mi vrazil kudlu do srdce,“ dodal.

Kvůli nemanželskému dítěti s Mildred a dalším milostným úletům, které v poslední době vypluly na povrch, se s Arniem rozchází jeho manželka Maria Shriver (55). Rozvod může podle tisku Terminátora stát stovky miliónů dolarů.

Reklama

Další články

Načítám