Hlavní obsah
Článek

Rodina Štikovic, která se do podvědomí diváků dostala jen díky těhotenství Ornelly Štikové s manželem Gabriely Partyšové Josefem Koktou, dostane obrovský prostor v televizi! Podle našich informací vedoucí projektu Quentin Kokta Monika Štiková si plácla s televizí Nova na reality show po vzoru té, kterou natáčela famílie Osbournových.

„Monika dnes měla jednat s Novou. Šlo o klíčovou schůzku, kde se mělo rozhodnout, zda do toho projektu na Barrandově půjdou a udělají české Osbournovy,“ potvrdil nám ve středu tajný zdroj blízký televizi.

A Monika Štiková už se stihla na své sociální síti pochlubit, že nabídka televize jí vyšla. Jednání se vedla velmi dlouho, prakticky měsíce. Nově se samozřejmě nelíbilo, že by se projektu neměla zúčastnit největší rodinná hvězda Ornella, s kterou je Monika na nože, takže jí dcerka nepůjčuje ani vnuka. Pak ale ustoupila, protože uznala, že bizarních scének se dočká i tak.

„Natáčet se má dvakrát týdně. Přijedou kamery a budou točit typický život té rodinky. Stavět to budou na Monice, jejím muži a jejich mladší dceři,“ dodal náš informátor s tím, že honorář se má blížit tomu, který žádala i po Primě za práci ve VyVolených, tedy kolem miliónu korun.

„Nemohu o tom zatím hovořit,“ řekla nám Štiková. Na Nově byli asi tak zděšeni tím, že o chystaném projektu víme, že se k celé záležitosti nikdo nechtěl oficiálně vyjádřit.

Reklama

Další články

Načítám