Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) je i na prahu šestačtyřicítky kost. Opět to dokázala, když v oslnivě žlutých šatech dorazila na promítání filmu Líbáš jako ďábel Marie Poledňákové, v němž zazářila po boku Jiřího Langmajera (57).

Ten se promítal v rámci zahájení projektu Kinobus, kdy se v různých částech Prahy uvádějí zdarma současné české filmy a diváci mohou přispět na nadaci Pomozte dětem neboli Kuře. A právě s kuřetem se Nela nečekaně sladila.

"Když jsem si brala tyhle šaty od návrhářky Gábiny Páralové, vůbec jsem si to neuvědomila," smála se Nela, která měla sladěné i lodičky a s kuřetem v nadživotní velikosti Super.cz zapózovala. Nela si letos prázdniny moc neužívá. "Natáčím seriál Doktoři z Počátků, takže mám teď jen pět dnů volna, kdy pojedu do Rakouska, a zase se vracím na plac," prozradila.

Režisérka Marie Poledňáková zase nevyloučila, že by natočila třetí díl úspěšné komedie. "Já vždycky říkám, že pokračování točit nebudu a víte, jak to dopadá. Ale název mne nenapadá. Už ten druhý si vymysleli herci sami," svěřila Super.cz Poledňáková, která do kasičky Kuřete vhodila celých deset tisíc korun, za což by mohla odjet třeba na dovolenou.

"Já to takhle neberu, přispěju všude, kde to tak cítím. Dlouhodobě spolupracuji třeba s nadací Okno do světa, která hradí operace očí dětem v Africe," vysvětlila před promítáním své komedie, kterou už viděla mockrát, ale vždy se těší na reakce diváků.

Projekt Kinobus už má šestiletou tradici, letos ale začal později. „Vinou povodní jsme letošní ročník museli přesunout až na červenec,“ uvedl za organizátory generální ředitel Dopravního podniku Milan Křístek. "Kinobus promítal vždy jen české filmy. Je to i malá nápomoc tuzemské kinematografii. Amerických trháků jsou plná kina i televizní programy a přitom český film je alespoň minimálně srovnatelný s tím zahraničním,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám