Hlavní obsah
Článek

Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (50) se pěkně rozpovídal. Super.cz prozradil zajímavý příměr, v němž zpěvačku označuje za vrtačku a jejího současného amanta Josefa Rychtáře (66) za primitiva!

„Mám takovou teorii, o co tu vlastně jde. Iveta je, obrazně řečeno, luxusní špičková vrtačka, která přestala fungovat. Jeden primitiv ji chce rozebrat a prodat měď do sběru (a tím se může myslet třeba snaha připravit ji o barák, nebo že na něm ulpí část její posmrtné slávy), zatímco inteligent ji chce opravit, aby znovu fungovala. A ty dvě strany se o ni přetahují,“ šokoval nás Macura.

Podle něj primitiv, jímž samozřejmě myslí Rychtáře, odhání všechny, kteří chtějí vrtačku opravit, aby znovu běžela. „To je proto, jelikož chce, aby úplně kiksla a mohl prodat tu měď. Nic jiného totiž neumí. Nejhorší je, že primitiv se dokáže přetvařovat, že právě on je inteligent,“ tvrdí Macura. Ten už upozornil na to, že Rychtář chce svou snoubenku připravit o střechu nad hlavou.

„Iveta to neustále opakovala,“ prohlašuje s tím, že primitivové často dělají, že něco drahého zlikvidují, aby něco z ní mohli těžit ve svůj prospěch.

„Ještě, že se mi podařilo natočit video, které dokazuje, že díky němu už vrtačka byla téměř zničená. Ukázal jsem, že ten, kdo se tváří, že tu vrtačku chce opravit, naopak čeká, až se zničí,“ dodal v narážce na šokující video z rakouské nemocnice, v němž doktor potvrzuje, že má zpěvačka krvácení do mozku starší čtrnáct dní a fraktury v obličeji z doby, kdy nebyla s Macurou, ale právě s Rychtářem.

Reklama

Další články

Načítám