Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl řekl, že herectví je ve skutečnosti velmi nebezpečné povolání, při kterém se může člověk zmrzačit? Své o tom ví herečka Zuzana Stavná. Ta se nám během návštěvy Národní výstavy zvířat svěřila s hrůzným zážitkem, který ji potkal při natáčení scény s koněm.

„Kdysi jsem natáčela dokument o Johance z Arku a nešikovně jsem z koně spadla. O té doby z nich mám respekt,“ svěřila se herečka, která momentálně natáčí také film Ondřeje Sokola Krásno.

Také herečka Zuzana Stavná byla během návštěvy výstavy přinucena pohybovat se v bezprostřední blízkosti koně a dokonce dostala za úkol ho zkrotit. „Jde o komunikační hru s koněm, do které běžně zapojujeme návštěvníky výstavy, aby si vyzkoušeli sílu své osobnosti,“ vysvětlila úkol zkušená instruktorka Zachová. Herečka nakonec překonala strach a kůň ji nakonec poslouchal „na slovo“, což ocenili návštěvníci výstaviště bouřlivým potleskem.

„Když nás instruktorka zavolala do arény, sevřel se mi žaludek a zvažovala jsem, jestli to nevzdám,“ dodala herečka. Ale nevzdala to a společně s Hankou Vagnerovou (41) si potom vyzkoušela několik základních povelů k ovládání koní. A dokonce se pak společně projely i v kočáře taženém koňmi.

Související témata:
Výstaviště

Reklama

Další články

Načítám