Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro americkou herečku a modelku Paz de la Huertu (28) není nahota ničím nepřirozeným. Své tělo poměrně běžně odhaluje ve filmech a na nabídku Playboye kývla už podruhé. Poprvé ji slavný časopis zvěčnil na svých stránkách v roce 2009, když se odhalená objevila na obálce únorového francouzského vydání.

Tentokrát herečka ozdobí speciální dvojčíslo na leden/únor 2013 fotografiemi, které s ní vytvořil Mario Sorrenti na pláži. Paz ale rozhodně neukáže nic, co bychom už v minulosti neviděli. Huerta totiž ráda vystavuje své tělo na odiv klidně i na ulici. Před časem se například nechala vyfotit s vyhrnutým tričkem, jak nahé ňadro tiskne ke skleněné výloze obchodu. Nedávno se navíc převlékala z plavek do spodního prádla přímo na parkovišti a opět pro ni veřejné místo nebylo žádnou překážkou.

Herečka, jejíž celé jméno zní María de la Paz Elizabeth Sofía Adriana de la Huerta, se nejvíc proslavila rolí Lucy Danziger v seriálu Impérium - Mafie v Atlantic City či snímkem Vejdi do prázdna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám