Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) je svými fanoušky obdivována nejen díky svému nespornému talentu a neutuchajícímu temperamentu, ale také proto, že se ráda obléká do přitažlivých sexy oblečků, z nichž se všem mužům doslova tají dech.

Marta se momentálně stáhla do ústraní, protože už brzy přivede na svět svého prvního potomka, a kvůli těhotenským komplikacím namísto křepčení na pódiu dodržuje klidový režim.

A jelikož se sympatická zpěvačka na společenských akcích často prezentovala exkluzivními výstřihy, není od věci si je připomenout. Dcera rockera Petra Jandy (81) totiž rozhodně má co nabídnout a muže všech věkových kategorií už několikrát svými nepoddajnými výstřihy, z nichž jí občas málem vypadla bujná ňadra, přivedla do roztomilých rozpaků. Dekolty Marty Jandové si prohlédněte v naší fotogalerii.

Zvláště pokud se jedná o divoká vystoupení s kapelou Die Happy, tak při poskakování na pódiu kolikrát hrozilo, že Jandové vnady z těsných šatů nechtěně vypadnou. Před třemi lety například ukázala levou bradavku přímo během přímého přenosu talentové show.

Reklama

Další články

Načítám