Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký sexsymbol devadesátých let Pamela Anderson (56) se v současné době snaží všem dokázat, že se umí kromě svlékání také ladně pohybovat po tanečním parketě. Je totiž jednou ze soutěžících argentinského pořadu Bailando por un Sueño.  Přestože se jí v tanci docela daří, rozhodla se opět vsadit na své stále stejně svůdné křivky. V úterý večer totiž rozvlnila tělo v sexy třpytivém body, které velice připomínalo její legendární červené plavky ze seriálu Pobřežní hlídka.

Takto odvážně oblečená přišla Pamela na parket. Poté, co moderátorovi odpověděla na několik otázek, začalo její vystoupení na píseň Jennifer Lopez a Pitbulla On The Floor. Taneční partner jí uvázal kolem pasu průhlednou sukni. Přesto byl však její oděv více než odvážný.

Verdikty bodujících byly poměrně různorodé. Jeden z porotců Flavio Mendoza ohodnotil tanec devíti body. Od Moria Casána získala dvojice sedmičku. „Nejsem o jejich výkonu přesvědčen, postrádali latinskou ohnivost. Myslím, že mohou být lepší", prohlásil Casán.

Dalšímu porotci Aníbalu Pachanovi se sice líbila choreografie. Ta prý na vysoké skóre nestačí. Páru dal nakonec pouhých pět bodů. Anderson po tanci uvedla, že je spokojená. Vinou změny časového pásma způsobenou letem se prý cítila poněkud slabá.

Reklama

Další články

Načítám