Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky se v klidu nevyspala, nenajedla, a dokonce ani nenadechla. To vše jen proto, aby dosáhla co nejužšího pasu. Čtyřiadvacetiletá Michele Kobke z Německa je díky neustálému nošení korzetu skutečnou raritou, její pas měří pouhých 40 centimetrů. To se ale ženě zdá stále moc a doufá, že se v budoucnu dostane až na 35,5 centimetru.

Kobke se zhlédla ve dnes již šestasedmdesátileté Američance Cathie Jung, která je současnou světovou držitelkou titulu nejužší pas a je zapsána do Guinnessovy knihy rekordů. Při výšce 165 centimetrů její pas měří neskutečných 38 centimetrů. Kobke by tak ráda v budoucnu dosáhla ještě útlejších rozměrů.

S nošením korzetu začala Berlíňanka před třemi lety, kdy měla přes pas 64 centimetrů. Už tehdy jej tak měla užší než mnohé modelky, dnes se ale při pohledu na její stažené tělo svírá žaludek snad každému.

Například pas průměrné Britky má 84,9 centimetru, což odpovídá velikosti 46. Je tak více než dvojnásobný. Kobke je zatím s výsledkem svého snažení nadmíru spokojená a je přesvědčena, že její postava je perfektně ženská.

Reklama

Další články

Načítám