Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) už léta dokazuje, že se coby přírodou velmi dobře obdařená žena vážně nemá za co stydět a své přednosti umí zdůraznit a dobře nosit. Navíc coby herečka umí správně mluvit, a tak není divu, že bude vážnou konkurencí Alice Bendové. Zatímco ta seznamuje diváky se světem celebrit v pořadu televize Pětka, Kateřina se stala novou moderátorkou podobného programu na Barrandově. A všem je jasné, že diváky přitáhne k obrazovkám spíš její dekolt než zprávy, které bude uvádět!

Televize Barrandov odtajnila svůj nový programový plán a zdá se, že pořad Exkluziv s Brožovou je jejím největším lákadlem. „Na Kateřinu se tu hodně sází,“ tvrdí zdroj ze stanice. Kromě ní ale kanál přivede na obrazovku další slavná jména.

Denní zprávy ze světa showbyznysu bude nově místo Jitky Asterové uvádět Petra Černocká, další dva moderátory Barrandov teprve představí. Každý všední den pak diváky od sedmnácti hodin bude čekat soutěžní kvíz Česká tajenka se sympatickým moderátorem Alešem Cibulkou. Půl hodiny poté se od pondělí do pátku bude na obrazovce se zábavnou show Na plac! objevovat Honza Musil.

Ve Vtipu za stovku končí Ruda z Ostravy, nahradí ho Vladimír Hron. Ten bude ostatně hlavní silvestrovskou hvězdou stanice. A pro milovníky seriálu 30 případů majora Zemana má vedení Barrandova také dobrou zprávu - od Nového roku poběží každý pondělní večer.

Reklama

Další články

Načítám