Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Krajčo (46) se přišel do společnosti pochlubit svojí manželkou. Ta má po porodu druhého dítěte opět zpátky svoji postavičku modelky. Martina, dříve Poulíčková, se přitom už modelingem dávno neživí. Stará se o záležitosti manželovy kapely Kryštof. A samozřejmě o syna a dceru.

Krajčo si na společenské akce nepotrpí. Nečekaně udělal výjimku a s manželkou se zastavil na křtu nového CD a DVD Hany Zagorové Lucerna 2010 v centru Prahy. Zpěvák si zaslouženě užívá alespoň chvilek volna a rodiny. Slavil velké úspěchy s koncertní šňůrou po kinech, kde se promítal i dokumentární film z historie kapely. Ve vystupování pokračuje dál. Diář má nabitý minimálně do konce léta.

Jedinou vadou na kráse manželského páru možná bylo, že nepřišli na rozdíl od ostatních hostů zrovna slavnostně oblečení. Od rockera by to asi nikdo nečekal, ale Martina si jako bývalá modelka mohla dát víc záležet. Třeba Monika Absolonová nebo Kateřina Brožová se na takovou slávu opravdu vyfikly.

Reklama

Další články

Načítám