Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S postavou Mikuláše, který dnes možná zazvoní i u vašich dveří, jsou nerozlučně spjaty také postavy anděla a čerta. A právě za toho se zpěvačka Marta Jandová převlékla a nechala se zvěčnit v modýlku, který dal vyniknout především velmi odvážnému dekoltu. Nejeden dospělý muž si teď jistě vzpomene na povídačky, jimiž se straší děti, ano, ty o tom, že když nebudou hodné, odnese je čert, a při pohledu na Martu, která nyní exceluje v seriálu Gympl, si s povzdechem pomyslí: Kéž by tomu tak opravdu bylo...

O tom, že má v sobě Marta Jandová, kterou diváci znají ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným, ďábelský náboj, a rozhodně to není žádný andílek, ví každý její fanoušek své. Vždyť na jevišti se občas rozvášní tak, že si každý může prohlédnout, jaké ten den zvolila spodní prádlo. Podprsenka jí ostatně vykukovala i na téhle fotce. Nehoda, nebo velmi milá náhoda?

Reklama

Další články

Načítám