Hlavní obsah
Článek

Oblíbená mediální dvojice lékaře Romana Šmuclera (kdysi známý coby moderátor pořadu Tabu nebo soutěže 1 proti 100) a ředitelky vydavatelství Libuše Šmuclerové se, jak jsme již uvedli, po dvacetiletém vztahu rozvádí. A zatímco doteď to vypadalo, že jde jen o rozluku kvůli pracovnímu vytížení, známý stomatolog Roman prozradil, že manželčino srdce bije už jinde! „Žena má známost, kterou si chce vzít,“ řekl upřímně a dodal, že jeho žena se chová vůči rodině a dceři sobecky.

„Nechci se smířit s pokrytectvím,“ sdělila Libuše Šmuclerová upřímně, ale neurčitě Blesku, který patří do stáje vydavatelství, jemuž šéfuje. Její zatím ještě muž, s kterým má dceru Justinu Annu (11), byl sdílnější. Ještě nedávno byl s rodinou na krásné dovolené a nic nenasvědčovalo rozkolu.

„Tak jsem se dočetl, že se rozvádím a že jsem vlastně žil ve špatném manželství, neměl jsem ten pocit… Také si myslím, že manželství je o domově pro děti. Manželka se nechce zpronevěřit sama sobě, jak tvrdí, a našla si nového manžela. No a dcera teď bude bydlet každý týden jinde. Třeba (Šmuclerová – pozn. red.) příští rok dostane další cenu, třeba je to tak správně, ale mně se to prostě zdá sobecké,“ uvedl Roman navíc na svém Facebooku. Sám by manželství chtěl udržel za každou cenu, ale i když s tím vnitřně nesouhlasí, ženě vyhoví. Nyní se musí urychleně vystěhovat z domu, ve kterém rodina bydlí, a najít si vlastní byt.

Reklama

Další články

Načítám