Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) je jen pár týdnů po přiznání nového vztahu se sympatickým podnikatelem, který žije v Německu, zase volná. „Nestojí to za řeč. Nebrala jsem to jako vztah. Každý máme na život jiný názor,“ řekla Super.cz Dominika. Podle její důvěrné kamarádky byl kámen úrazu v tom, že ji milenec nechtěl patřičně finančně zaopatřit a také mít nad ní pevnou ruku.

„Nechtěla jsem o tom mluvit, dlouho jsem tajila i to, že jsem se s ním scházela. Nepřipadá mi to podstatné, že se už nescházíme. Mám tolik pracovních aktivit, že nemám čas řešit své milostné záležitosti,“ tvrdí Dominika.

„Nebrala jsem ho jako vztah, proto jsem to nechtěla ventilovat. Bohužel nás vyfotili ruku v ruce. A nyní už je vše jinak. Zjistila jsem, že to není partner pro mě, protože máme absolutně rozdílné názory na to, jak by měl partner fungovat a vůbec jsme si nerozuměli,“ říká Mesarošová. Konkrétnější být nechtěla, naštěstí ale existují věrné kamarádky, které se rády svěří s podrobnostmi.

„Dominika má jiný náhled na život. Ona si nemyslí, že by měla fungovat rovnoprávnost - co se starání se a placení účtů týče. Podle ní by se chlap o ženu měl postarat. Navíc byl na ni až moc slušný. Občas je to dračice, což on nepobíral,“ tvrdí přítelkyně modelky.

Reklama

Další články

Načítám