Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující královna krásy, Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská, se připravuje na cestu do Las Vegas, kde se letos koná Miss Universe. Tereza nepodceňuje výběr šatů ani doplňků. A na Super.cz si je můžete prohlédnout.

Garderoba, kterou si poveze Tereza s sebou, pochází z dílny známého módního návrháře Lukáše Lindnera. Ten speciálně pro tuto příležitost ušil modely, které podtrhují ženskost a ze kterých se doslova tají dech.

Tereza nafotila tuto kolekci šatů 28. listopadu v Obecním domě, protože právě zde se ten den konala exkluzivní charitativní módní přehlídka Nadace Terezy Maxové a Tereza Chlebovská na ní mimo jiné předvedla jedny z šatů Lukáše Lindnera, ve kterých bude reprezentovat na světové soutěži. Česká Miss s touto nadací spolupracuje dlouhodobě a účast vítězek a finalistek na akcích nadace je příjemnou samozřejmostí - a nejde jen o módní přehlídky.

V kufru si Terezka do Las Vegas poveze čtvery dlouhé večerní šaty a několikery koktejlky. Hlavní večerní róba je v decentní barvě slonové kosti, díky které vynikne její dívčí půvab. Vrstvenou šifonovou sukni s vysokým rozparkem doplňuje top z hedvábného žoržetu, který je ručně pošitý broušenými křišťály.

„Modely Lukáše Lindnera doslova miluji. Navíc jsme dobří kamarádi, proto když jsme se rozhodovali, kdo by mi měl ušít garderobu na Miss Universe, neváhala jsem ani minutu. Doufám, že mi jeho fantastické modely zdůrazňující ženskost pomohou zabodovat.“ usmívá se Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská.

Dále si s sebou poveze měděnou pouzdrovou toaletu s hlubokým rozparkem, která je pošitá flitry a fialovou róbu z hedvábného saténu v antickém stylu, jež má nařasený živůtek. Nebude chybět ani pouzdrová toaleta z hedvábného saténu s potiskem peří amazonských papoušků.

Reklama

Další články

Načítám