Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České zpěvačky se předháněly, která předvede na události sezóny, galavečeru Český slavík, honosnější a luxusnější šaty. Vybíraly je i několik měsíců, návrháři byli v pohotovosti. A jak to dopadlo? Která zpěvačka to zvládla na výbornou a která naopak pohořela?

Jeden z nejuznávanějších stylistů, osobní poradce Leoše Mareše, Pavlíny Němcové či Petry Faltýnové pro Super.cz ohodnotil módní kreace českých hvězd. A světe, div se. Nejhorší podle něj byla Lucie Bílá, dobře nevybrala ani Ewa Farna. Nejlépe si naopak vedly mladičké krásky Tereza Kerndlová a Monika Bagárová.

"Nelíbí se mi šaty Lucie Bílé. A to i přesto, že jsou od Oscara de la Renty. Typově k ní nejdou. Je to aspirantka na nejhorší šaty z té zelené škály. A vlastně asi i celého večera," řekl Super.cz Vaněk.

Neprošla ani Ewa Farna. "Flitry dohromady se cvokama taky nebyly dobré. Navíc na to nemá figuru, to si řekněme na rovinu. Měla by to krýt a ne zdůraznovat. Nebo zhubnout," upřesnil Vaněk.

Dobře výběr šatů zvládly krásné zpěvačky Gábina Gunčíková, Monika Bagárová a Tereza Kerndlová. "Šaty Gábiny jsou krásné, ale body mělo být zelené. Monice a Tereze tleskám. Monice i přesto, že jí šaty šil můj bývalý partner. Ale opravdu krása. Obě jsou jedničky," dodal Vaněk, kterého ale víc než celebrity překvapila jedna z dam na párty.

"Jsem v šoku z paní, která si oblékla bílé krátké šaty poseté flitrama se zipem, který má rozepnutý pod úrovní podprsenky. Český národe, takhle prosím nikam. To je odstrašující případ, uzavřel stylista.

Reklama

Další články

Načítám