Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je Vendula Svobodová (52) pořádná šťabajzna a má opravdu výstavní pětky, které v luxusním prádélku vypadají naprosto dokonale, jsme se mohli přesvědčit už před několika dny, kdy si stále atraktivní podnikatelka zkoušela sexy prádlo na nadcházející přehlídku světoznámé značky Le Chaton.

A na této přehlídce, která se konala v rámci erotického festivalu, Vendula opět zabodovala. Čtyřicetiletá Svobodová si tentokrát vybrala méně odvážný model než na zmiňované zkoušce, protože se nejspíš zalekla konkurence profesionálních modelek v čele s Kateřinou Průšovou (40) a Dominikou Mesarošovou (38).

Ač se na mole promenádovala v nejdecentnějším modelu ze všech krasavic, moc jí to seklo a vypadala neuvěřitelně přitažlivě. Upnutý černý korzet nechal vyniknout jejím obrovským přednostem, na kterých mohl nechat oči celý zaplněný sál.

Odvážnému modelu přidávala špetku decentnosti našitá dlouhá sukně. Nový přítel Vladimír Waas dělá se zamilovanou Vendulou opravdové divy. Na její svůdný outfit, který bere dech, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám