Hlavní obsah
Článek

Proslavil se zpěvem, ale možná by se uživil i jako model! Sámer Issa (38) má sice pověst šíleného flamendra, ale buď má dobré spalování, nebo nějaké zázračné pilulky, protože prohýřené noci jeho vzhled nijak nepoznamenaly. Podívejte se fotky zpěváka jen v trenkách, na kterých ukazuje své pevné břicho!

Za Issou jsme museli do pátého patra v činžáku na pražských Vinohradech. Focení totiž probíhalo přímo v bytě nejslavnějšího fotografa mužské krásy Roberta Vana. Sámer byl celý nesvůj a když si měl před lidmi převléknout trenky, málem ho trefil šlak. Ještě, že ho uklidňovala vizážistka Veronika.

„S Robertem jsme se potkali už na jedné show. Říkal mi tehdy, že jednou by mě chtěl fotit. V tu dobu jsem ale nad tím nepřemýšlel. Teď se konečně naskytla možnost spolupracovat spolu, protože nás oslovila jedna značka spodního prádla, zda uděláme kampaň,“ vysvětlil Super.cz mladík, proč po bytě Vana chodil hanbatý.

Focení probíhalo v obýváku Roberta. Jen od stropu k zemi vytáhl kus role šedého papíru, a jelo se. „Měl jsem šílenou trému, přece jen jsem focení doma ještě nezažil. Už jsem ale viděl náhledy fotek a jsem z nich unešený. Ukazují oboje moje tváře – tu temnější i tu druhou, pozitivní a plnou světla, která ve mně převládá,“ myslí si Issa, který snímky od Roberta Vana řadí k těm nejhezčím, které mu kdo za celou kariéru udělal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám