Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Saša Rašilov si přísně chrání své soukromí. Nyní po dlouhé době, ne-li snad úplně poprvé, vyrazil na párty s celou rodinou - manželkou Vandou Hybnerovou, dcerami Antonií a Josefínou, a dokonce vzal sebou i tchyni Janu Kremanovou - maminku své ženy, která je akademickou malířkou.

Celá rodinka vyrazila na křest kalendáře Proměny 2013, ve kterém patří manželskému páru jeden měsíc. Rašilov v roli Sweenyho Todda a Vanda jako jeho družka vypadají neskutečně.

"Často se na večírcích neproducírujeme. Tady je to spíš výjimka. Myslím, že se bude na co dívat a o co stát. Kalendář pro nadaci Chantal je událost a jsem rád, že jsme se ho s Vandou zúčastnili jako aktéři. Holky jsme vzali, protože si myslím, že se s Vandou budeme mít čím pochlubit," prozradil Super.cz Saša Rašilov.

Herecký talent u dcer zatím nevidí. "Josefína studuje výtvarnou školu a ráda by se věnovala fotografii. Herečka? Kdo ví," dodal Rašilov. Mladší dcera Antonie je zatím stále na základní škole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám