Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexidol Saša Rašilov jako ďábelský holič Sweeney Todd a jeho manželka Vanda Hybnerová coby jeho družka paní Lovettová. Dokonalá fotografie vznikla pro charitativní kalendář pro nadaci Archa Chantal Proměny. Vanda se ukázala s neuvěřitelným dekoltem a málokdo by se jí dokázal dívat do očí.

„Saša je Johnnymu Deppovi dost podobný a je to i jeho hlas v českém znění. Teď měl tedy možnost se do něj kompletně převtělit. A Vanda se na roli, kterou v originále ztvárnila Helena Bonham Carter, hodila naprosto perfektně. Prostě nás přesvědčili o tom, že jsou opravdu ďábelská dvojice,“ popisují fotografii její autoři Petr Kurečka a Marek Škarpa.

Kulisa, která jako by vypadla ze špinavého Londýna, vznikla na jevišti kina Ořechovka během dvou nocí. "Ty tapety jsme malovali ručně, každý pruh. Nakonec jsme vše filmařsky zašpinili a zpatinovali. Z několika prkýnek jsme vyrobili okno a na podlaze skvěle zafungovala laminátová podlaha pokrytá nefalšovaným prachem ze zákulisí kina,“ dodali autoři kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám