Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) má zajisté i jiné přednosti, balík peněz jí ale nepřinesla její oduševnělost nebo zlaté srdce, nýbrž silikonem podpořená ňadra číslo pět. Podívejte se na naši rozsáhlou fotogalerii, ve které jsme se Dominičiným balónům podívali na „zoubek“ ze všech možných úhlů!

Bývalá Playmate podstoupila operaci před pěti lety a od té doby jde na dračku. „Získala jsem mnohem víc zakázek,“ pochvalovala si zbytnění hrudníku Mesarošová, která dokonce už sem tam přemýšlí o tom, že by se nechala ještě nafouknout. „Každý den vidím svá prsa v zrcadle a občas už mi přijdou malá,“ myslí si. Možná bude chtít dohnat Julii Zugarovou, která má nyní největší silikony v českém šoubyznysu.

Super.cz byl párkrát svědkem toho, jak muži z jejích ňader šílí. I v zahraničí je obletována a nikdo se jí nedívá do očí. Dá se pánům vůbec divit? Vždyť Dominika se jednou dostala i na filmový plakát, k dvojce Bobulí. Producenti ale vynechali její hlavu a nechali vyniknout její ňadra. Sama Mesarošová si na sobě nejvíc cení pozadí, většina příslušníků mužského pohlaví má ale úplně jiný názor…

Reklama

Další články

Načítám