Hlavní obsah
Článek

Která dáma byla největší kočičkou na udílení cen TýTý? Jednoznačně zabodovala zpěvačka Monika Absolonová (47), která předvedla luxusní a nejdražší róbu večera. Oblékla si vyšívanou toaletu od Oscara de la Renty a doplnila ji správnými doplňky včetně účesu. "Celý večer si musím dávat šílený pozor. Jsou to šaty za 550 tisíc korun, takže se hlídám jako blázen, radši stojím a kontroluju, aby mi je někdo nepropálil nebo neroztrhl," řekla Super.cz Absolonová.

Povedený model předvedla také moderátorka a modelka Inna Puhajková (38). "Měla jsem původně přichystané jiné šaty, ale když jsem včera u jednoho návrháře viděla tyto šaty, bylo jasno. Narychlo se na mě ještě doupravovaly," prozradila Inna.

Překrásné modré šaty měla Ivana Gottová (48). Jako vždy byly od její dvorní návrhářky Beaty Rajské. "Beatě naprosto důvěřuji a s její volbou jsem naprosto spokojená. Cítím se v nich výborně," řekla Super.cz Ivana.

Výběr šatů se naopak tentokrát příliš nepovedl Lucii Bílé, jako vždy nebyly výhrou šaty Agáty Hanychové a katastrofou byl výběr Vendulky Křížové, jejíž model jde jednoznačně označit za největší úlet večera. Vendulko, na procházku po Praze se psem je to dobré, ale na TýTý opravdu ne!

Reklama

Další články

Načítám