Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) patří bezesporu k našim nejkrásnějším moderátorkám. Ještě předtím, než zakotvila jako moderátorka Televizních novin, působila jako modelka a herečka. Proslavila ji role Edity v seriálu Pojišťovna štěstí, kde byla seriálovou přítelkyní Vojty Kotka.

Sličná blondýnka pravidelně provokovala muže všech věkových kategorií v odvážných sexy oblečcích, ve kterých zdůrazňovala své bujné vnady. Její skvostnou hrudníkovou výbavičku si společně s námi připomeňte v naší fotogalerii.

Míšiny odhalené dekolty nenechaly v klidu snad žádného muže. Na jedné společenské akci jí nenápadně koukal do výstřihu i známý hudebník Felix Slováček. Samozřejmě bez dozoru Dády Patrasové.

V současnosti se pohledem na Míšinu dokonalou figuru a svůdná ňadra kochá český tenista Lukáš Rosol, který v jejím hřejivém pelíšku vystřídal bohatého podnikatele Michala Exnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám