Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak na tuhle královnu ledu se jen tak nezapomene. Německá krasobruslařka a dvojnásobná olympijská vítězka Katarina Wittová oslňovala v osmdesátých letech celý svět nejen svým nesporným krasobruslařským uměním, za které získala bezpočet vavřínů, ale i půvabem, šarmem a špetkou přirozeného sexappealu.

Tato nebezpečná kombinace z ní udělala jednu z nejkrásnějších světových sportovkyň. Nikoho proto nemohlo vůbec překvapit, že se roku 1998 svlékla za sto tisíc dolarů pro pánský časopis Playboy. Tomu se investice do německé dračice vyplatila, protože se náklad časopisu vyprodal ve většině zemí. A to se kdysi podařilo jen legendární Marilyn Monroe (†36).

Usměvavá Katarina je však stále atraktivní i ve svých šestačtyřiceti letech. Ač za čtyři roky překročí padesátku, stále zraje jako víno a umí se oblékat hodně odvážně. Její vyzývavé sexy outfity, ve kterých dává vyniknout svým přitažlivým přednostem, podráždí fantazii i mnohem mladším mužům. Hlubokými dekolty této okouzlující dámy se v naší fotogalerii můžete pokochat i vy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám