Hlavní obsah
Článek

Slavná americká herečka Angelina Jolie (48), která je považována za nejvíc sexy herečku současnosti, předvedla svou konzervativní tvář, když se ve čtvrtek účastnila summitu zahraničních ministrů G8 v Londýně.

Partnerka hollywoodského herce Brada Pitta na summit přijela v roli velvyslankyně OSN pro uprchlíky. Jindy svůdná kráska prokázala, že ani slavným hvězdám se nevyhýbá stárnutí, a i když jí to ve formálním oblečení slušelo, nikdo si nemohl nevšimnout, že doby vlády jejího prvenství na pomyslném trůnu nejvíc sexy hereček světa již pomalu pomíjejí.

Angelina, která se zapojuje do boje za lidská práva, mimo jiné promluvila o násilí páchaném na ženách a dětech ve válečných zónách: „Ve válkách naší generace jsou stovky tisíc žen a dětí sexuálně napadeny. Slyšela jsem příběhy zneužitých lidí z Bosny nebo Konga, kteří tu hrůzu přežili, a oni mají pocit, že je svět neposlouchá. Já doufám, že jejich prosby budou vyslyšeny a že konečně budou mít nějakou naději. Znásilnění není jen problém žen nebo humanitární problém, je to celosvětový problém."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám