Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztomilá holčička na fotce si ve svém životě – ačkoli je jí teprve čtyřicet let – už zažila perné chvilky. Jako mladá odjela do Paříže, kde rozjela kariéru modelky. Tam také záhy potkala o deset let staršího muže, za kterého se provdala a porodila mu syna. To ještě netušila, že se idylka za chvíli změní v noční můru.

Topmodelka a herečka Pavlína Němcová (52) se narodila 18. února 1972 v Děčíně. Modeling nejdřív vůbec dělat nechtěla, ale nechala se přemluvit k castingu pro francouzskou agenturu Elite, který jí otevřel dveře do nablýskaného světa luxusní módy. Když potkala staršího Nicolase, který ji brzy po seznámení požádal o ruku, připadala si jako ve snu. Ten ale netrval dlouho.

Poté, co se narodil syn Alan, začal vůči němu být Pavlínin manžel velmi majetnický. Dokonce zakazoval Pavlínině mamince, aby za nimi jezdila do Francie, a tak ji odřízl od rodiny. Když už Pavlína jeho utlačování nehodlala dál snášet, odjela i se synem v manželově nepřítomnosti do Prahy. Kvůli práci se však musela vrátit na skok do Paříže, čehož její muž využil, přiletěl do Čech a i s malým odletěl zpět do Paříže.

Tam vzápětí zažádal o rozvod a péči o syna. Kvůli Pavlínině nízkému věku, cizí národnosti a nestabilnímu povolání mu soud vyhověl. Do Alanových čtrnácti let ho Pavlína mohla vídat jen poskrovnu, pak ale chlapec dostal možnost vybrat si, u kterého z rodičů bude, a zvolil mámu.

Dnes se Pavlína Němcová, která je vystudovaná právnička, modelingu věnuje jen výjimečně. Přednost dává herectví a nezapomíná ani na charitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám