Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolapsem skončil noční tah jedné z dívek, která se snažila urvat srdce alespoň jednoho z hvězdných hokejistů naší reprezentace.

Bronzoví hokejisté slavili vítězství v pražském baru Kozička. Ten se ještě před jejich příchodem zaplnil dívkami, které zatoužily strávit noc a popřípadě i život s jedním z nich. Mezi slečnami byly i známé lovkyně bohatých hokejistů, druhořadé modelky a hostesky Kateřina, Michaela a Eva.

V centru zájmu byl především Milan Michálek. Slečny Michaela a Kateřina se předháněly, která se dostane dřív do jeho blízkosti. Obě jsou členkami Tipsport teamu a dělají hostesky na extraligových hokejových zápasech.

Zatímco u Michálka chvíli bodovala Michaela, Kateřina to začala kolem třetí ráno zkoušet jinde. A našla si pořádné sousto. Centrem jejího zájmu se stal Jaromír Jágr. Nenápadně se k němu přibližovala. V nestřeženém okamžiku seděla najednou vedle něj.

"Jarda seděl s partou asi čtyř kamarádů. Všichni ví, co je Kateřina zač, proto se najednou zvedli a šli si stoupnout opodál. Katka zůstala u stolu sedět úplně sama. Chvíli čekala, zda se chlapci nevrátí. Když pochopila, že jí pšenka nepokvete, spustila šílený pláč. Brečela zoufalstvím snad deset minut. Úplně zkolabovala," řekl Super.cz jeden z očitých svědků hokejové párty. Tentokrát její slintání po slavných hokejistech skončilo fiaskem.

Reklama

Další články

Načítám