Hlavní obsah
Článek

Třicetiletá Zara Richardson se každý večer svíjí v bolestech a vyčerpáním. Její tělo totiž před koncem dne zažívá něco kolem pětistého orgasmu. Mladá žena trpí syndromem trvalého sexuálního vzrušení, kvůli němuž každých pár vteřin prožije to, po čem mnohé ženy jen touží a o čem jen sní. Orgasmy jsou pro Zaru utrpením.

„Lidé si myslí, že musím být v extázi každý den, ale neustálé orgasmy mi zruinovaly život. Nemůžu nijak ovládat pocity svého těla a ovlivňuje to každý aspekt mého života. Nejjednodušší pohyb může vyvolat další orgasmus. Je to vyčerpávající život. Většinou se to stává při chůzi do schodů, když přejedu na cestě retardéry a když mi začne vibrovat mobil v kapse. Také když se natáhnu v supermarketu pro jídlo, projdu turniketem, tlačím nákupní vozík či když si někdo vedle mě sedne na gauč. Vzbudím se vzrušená a také tak usínám,“ svěřila uklízečka z Velké Británie listu The Sun.

Vyjma různých léků se Zara snaží přijít o vzrušení také studenými a teplými zábaly. „Někdy mě najdete s mraženým hráškem či mrkví mezi nohama zabalenými v ručníku, jak nad nimi sedím. Chlad brzdí orgasmy,“ tvrdí Richardson.

Už několik let nemá přítele či sexuálního partnera. Žádný muž se totiž nesmíří s faktem, že jeho sebeusilovnější snaha nemůže Zaru uspokojit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám