Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) poslední dobou svým vzhledem překvapuje spíš v pozitivním smyslu. Jako porotkyně amerického X Factoru se každý týden objevuje na televizních obrazovkách. Dává si proto záležet na tom, jak vypadá a také pravidelně mučí své tělo v posilovně. Občas ale nemá na zdlouhavé krášlení náladu ani čas a přepadne ji spíš lenivost. To si pak Britney na hlavě vytvoří nelichotivý zamotaný kokrhel podobně jako v neděli, kdy se zašla podívat do obchodu s halloweenskými potřebami.

Zpěvačka do obchodu v kalifornské čtvrti Calabasas vyrazila se svým snoubencem Jasonem Trawickem a podle nejapných vtípků si jednu halloweenskou masku nechala na obličeji, když vycházela ven. Britney však skutečně vypadala velmi unaveně. Místní horké počasí jí nejspíš dalo zabrat.

Jisté je ale jedno, až se Britney znovu dostane do rukou těch nejlepších maskérů a kadeřníků, bude na dalším přenosu X Factoru zase jako ze škatulky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám