Hlavní obsah
Článek

Dcera Martina Stropnického (67), herečka Anna Stropnická, vyrazila na večírek v pořádně sexy oblečku. V minisukni a v černých punčochách se vzorem podvazků dováděla po boku kamarádky Nikol Moravcové, se kterou se seznámily díky filmu V peřině, kde obě hrály.

"Jsem odvážné děvče, jsou to moje kreace a byl to můj nápad. Takhle se oblékám normálně," prozradila o svém outfitu Anička Stropnická. "Anča je týden bez kluka. Může si to dovolit, je sexy," práskla rozchod své kamarádky Nikol Moravcová. "Možná to vážně souvisí s tím, že jsem sama. Nejsem ale na lovu, ženskou by měl lovit chlap," dodala půvabná Stropnická.

Herečka Super.cz prozradila, že by už zase ráda našla lásku. "Jsem teď spíš nešťastně svobodná. Ne, že bych neuměla být sama, ale můj život má větší smysl, když jsem s někým," vysvětlila Anička, která od filmu V peřině nemůže narazit na další role.

"Člověk si myslí, že když natočí film, pohrnou se další nabídky, což evidentně není pravidlo. Pořád se ve filmech točí někteří lidé pořád dokola. Je otázka, jestli se dá dostat mezi zajetou gardu lidí, zda je to o náhodě či talentu. Musím počkat, až třeba některé herečky otěhotní. Třeba Terezka Voříšková (34) by mohla otěhotnět," smála se Anička. "Nezahazuji to, musím bojovat. Musím být lepší a lepší," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám