Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen velmi těžko se blízcí, přátelé, kolegové a fanoušci vzpamatovávají z náhlého úmrtí Simony Postlerové (†59). Rodina oblíbené herečky a dabérky už zveřejnila detaily posledního rozloučení, které proběhne 14. května v Divadle na Vinohradech. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

„Rozloučení s naší milovanou zesnulou se bude konat v úterý 14. května 2024 v 11 hodin v Divadle na Vinohradech, s možností přinášet květiny od 10 hodin,“ informovali blízcí herečky.

K uctění její památky se bude sloužit také zádušní mše v kostele svaté Ludmily. Kolem něj Postlerová pravidelně chodívala do svého domovského divadla. „Od 13 hodin bude následovat mše svatá v kostele u sv. Ludmily na náměstí Míru. Uložení do hrobu proběhne v rodinném kruhu,“ doplnila rodina.

S milovanou maminkou se tak podle smutečního oznámení, které zveřejnilo Divadlo Radka Brzobohatého, rozloučí dcera Jana Magdalena s manželem Danem a dcerou Magdalenkou. Nechybí ani jméno hereččina syna Damiána.

Její maminku Janu Postlerovou byste ale hledali marně. Právě tato skutečnost potvrzuje to, o čem se mluvilo dlouhá léta. A to, že vztah známé dabérky a hlasové odbornice a její neméně slavné a úspěšné dcery byl poněkud komplikovaný.

Proč tomu tak bylo, je otázkou. Jedním z důvodů může být fakt, že Simonina matka se nikdy nesmířila s tím, že si její dcera vzala hudebníka Zdeňka Hráška. Co na tom, že šlo o manželství na celý život. „Pro dceru si představovala prince na bílém koni. Nejlépe, kdyby se nevdávala vůbec, neměla děti a věnovala se pouze herectví,“ svěřil Super.cz zdroj z blízkého okolí herečky.

O své mamince Janě nikdy nemluvila ošklivě. Zmiňovala však přísnost i to, že na děti kvůli práci neměla tolik času. Není divu, že si pozdější hvězda Divadla na Vinohradech oblíbila spíš tatínka. Nade vše milovala i svého muže, přítele i mentora. Ve všem jí pomáhal, vždycky stál po jejím boku a dodával jí sebevědomí.

„Ano, byli dvojka - jak kráska a zvíře. Jenže šťastní, zářící a silně věřící. I jejich prostě zařízený byt na vybraných místech zdobily kříže. Často také chodili do kostela Nejsvětějšího srdce páně na náměstí Jiřího z Poděbrad,“ doplnil zdroj, který herečku i jejího muže dobře znal.

Náhlá smrt dcery Janu Postlerovou velmi zasáhla. „Nechci o tom, co se stalo, mluvit. Je mi hrozně zle, nechci o tom mluvit,“ řekla TN.cz dabérka a hlasová poradkyně. Tu teď možná o to víc mrzí, že se nestihly usmířit. O čemž svědčí i to, že její jméno byste na smutečním oznámení nenašli.

Další články

Načítám