Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Venduly Svobodové (52) je už nějaký ten pátek neoficiálně minulostí, ale vztah mezi jejím mužem Patrikem Aušem (33) a synem Jakubem (7) se nerozpojil a je stále velmi pevný.

„Kuba je můj syn,“ prohlásil prý Auš podle deníku Aha! krátce poté, co se s nejslavnější českou vdovou dal dohromady. Za svým postojem si zjevně stále stojí. Důkazem jsou fotografie na sociální síti, které Patrik veřejně sdílí.

Hlavním obrázkem Aušova profilu je právě nedávná fotka s blonďatým andílkem a v galerii lze nalézt hned několik dalších společných snímků staršího data. Přestože podnikatel s nábytkem s vdovou po skladateli Karlu Svobodovi (†68) už nežije ve společné domácnosti, udržuje se sedmiletým chlapcem kontakt.

Podle deníku Jakub navštěvuje Patrika doma a Vendule tento kontakt nedělá problém. „Doufám, že ho někdy zase přivede,“ vyjadřuje své přání Auš na internetu.

Reklama

Další články

Načítám