Hlavní obsah
Článek

Na párty si občas vzala hadříky, které v přítomných vyvolávaly salvy smíchu a kolikrát oprávněně slízla zdrcující kritiku od módních policajtů. Na oslavu dvacátého výročí svatby s Jiřím Krampolem (85) se ale jeho manželka Hana Krampolová (†59) opravdu mimořádně dobře ohákla. Svou práci jistě odvedli vizážisté a stylisté, ale přesto chválíme! Podívejte se do fotogalerie, jak to Krampolové seklo.

Mejdan Krampolových se konal v restauraci a klubu Bellberry a manželům ho zaplatil a věnoval jejich kamarád a navíc pořadatel charit Jiří Horák. Krampolová sice po zlomenině nohy chodí stále o berlích, ale přesto vypadala elegantně. Tatam byly hadříky jak vytažené z popelnic u vietnamské tržnice. Hanka ze sebe udělala opravdu decentní dámu. Zářila a večer patřil jen jí a jejímu Jiříkovi.

„Chtěla jsem se manželovi líbit,“ pronesla jindy upovídaná Krampolová skoro stydlivě. Vtipnou poznámku na adresu svého muže pak pronesla Dáda Patrasová, která s Felixem Slováčkem přijela manželům Krampolovým pogratulovat. „Jak je možné, že my žádné výročí neslavili? Felixi, máš průšvih,“ dobírala si saxofonistu Xénie, které to na večírku také mimořádně seklo. A to je vdanou paní už třiatřicet let!

Nechyběl ani zpěvák Jarek Šimek (50), kterého si Hanka s Jiřím mimořádně oblíbili. Ten daroval Krampolové obří kytici a dostal sladkou odměnu ve formě pusy. I po odchodu novinářů se pak společnost dlouho do noci bavila. „Ale decentně. Nemusíme za každou cenu řádit jako dvacetiletí,“ dodala s úsměvem druhý den do telefonu Hana Krampolová, která je s manželem nově patronkou nadace Dar sluchu.

Reklama

Další články

Načítám