Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) má za sebou rozvod a psychicky stresující období, ze kterého se ještě pořád otřepává. Pomáhá mu jeho mladší kamarádka a milenka Lenka Chlupáčová a hlavně množství práce. Má jí tolik, že ani nestihl pořádnou letní dovolenou.

Samotný zpěvák se Lenku Chlupáčovou pořád zdráhá označit za svou oficiální partnerku.

„Opravdu je to velká kamarádka, nic nehrotíme, necháváme věci víc plynout. Je to kamarádka, máme opravdu takový volnější vztah. Ona mi velice pomáhá s tím, že na některé věci nejsem sám a tím, že si člověk může jen tak s někým popovídat,“ míní Kolář.

Často se rozebíral i velký věkový rozdíl mezi ním a jeho "kamarádkou". „Ono to přišlo tak samo od sebe a nejsem první ani poslední, kdo to tak má. Je to spíše náhoda, než abych vyhledával nějaké mladší holky,“ vysvětlil Kolář, který byl hlavním hostem galavečera soutěže Žena regionu.

Ani jako VIP host neměl nějaké speciální přání – ochutnal pár drinků, cereálních sušenek z Liptovského Hrádku a nealkoholické pivo. Takže rozhodně nepatřil k největším "pařmenům".

Vítězka Ceny odborné poroty Martina Pospíšilová během jeho vystoupení za ním naprosto spontánně přišla na jeviště a zazpívala si s ním jeho hit. Absolutní vítězkou soutěže Žena regionu 2012 se stala Václava Domšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám