Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popové divy Rihanna (36) a Katy Perry (39) jsou dobrými přítelkyněmi. Kdykoli se setkají na některé ze společenských akcí, nehnou se od sebe. Nejinak tomu bylo i během předávání cen MTV Video Music Awards v losangeleském Staples Center, kde obě populární zpěvačky seděly vedle sebe a připomínaly školačky vyrušující neustálým špitáním a chichotáním. Patrné bylo, že obě umělkyně k sobě mají blízko. Katy dokonce Rihannu i důvěrně políbila na rameno.

Rihanna, jež je po čase opět ošmikaná nakrátko, se s Katy Perry téměř celou dobu držela za ruce. Možná byly trochu nervózní a společně doufaly, že některá z cen čeká i na ně. Obě totiž byly nominované na nejvyšší ocenění Video roku. Cenu si nakonec skutečně za svůj klip k songu We Found Love odnesla Rihanna. Ani Katy Perry ale nevyšla naprázdno. Odnesla si za svůj klip k písni Wide Awake cenu za nejlepší uměleckou režii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám