Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sámer Issa (38) se stále vážným vztahům vyhýbá jako čert kříži. V současné době si užívá především milenek na jednu či pár nocí. "Holek je spousta. Není nouze. Teď nemám náladu s nějakou žít, to tak za deset let. Chci si užívat a věnovat se hlavně práci. Ta mě teď hodně naplňuje a je jí spousta," řekl Super.cz Sámer.

Přespávat u sebe doma prý ale své známosti nechává. "Určitě, jsem gentleman," směje se. Dokonce některým i připravuje snídani do postele. "Když chci a mám náladu a pocit, že potřebuju zapůsobit, tak je úžasný, když uděláš super bagetky a spoustu dalšího jídla. Moje rodina je původem ze Sýrie, snídaně se dělá ve velkém a v malých kouskách. Aby byl výběr," upřesňuje. "Mám rád hubený holky, ale ráno se musí každý dobře najíst, i hubená modelka," dodává se smíchem Sámer.

Vedle práce ho nyní zaměstnává také autoškola. Konečně se rozhodl udělat si řidičák. Již jednou se o to pokoušel. "Dělal jsem autoškolu a měl jsem i pár jízd, ale pak jsem to přerušil, protože brácha boural a měl jsem blok," vysvětluje. Nyní má ale pořádnou motivaci. Když autoškolu udělá na první pokus, dostane luxusní vůz za víc jak milión korun.

"Ano, Praho, třes se. Řidičák udělám napoprvé. S řízením nemám problém, kvůli tomu super autíčku to dám," dodal Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám