Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní manželka moderátora a herce Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) má za sebou opravdu děsný rok. Po úmrtí maminky, sexuální aféře, kolapsu její drahé polovičky a skandálu s výhrůžnými esemeskami už to vypadalo, že má to nejhorší za sebou. Jenže ouha! „Špatně jsem na pražských kočkách došlápla a už šest týdnů mě trápí šíleně bolestivý výron,“ svěřila se Super.cz Hanka. „Řekl jsem jí, že je hrozný nemehlo. A ať nepláče. Fotbalisti s tím dál hrajou zápasy,“ mávl rukou její muž.

Jiří se i s manželkou objevil na prezentaci třetího dílu kontroverzního filmu Tomáše Magnuska o problémových dětech Bastardi, ve kterém hraje. A Hanka si hned postěžovala na svou levou nožku. „Moc to bolí. Musím brát utišující léky a snažím se tu končetinu příliš nenamáhat,“ uvedla pohublá bavičova choť. I přes informace některých médií, že musí na vážnou operaci, je ale pravda někde úplně jinde.

„Co by na výronu operovali? Ten je jen hrozně bolestivý, ale jediná věc, která se s ním dá dělat, je nechat ho odbolet. Sám jsem to zažil, když jsem došlápl do díry v trávníku při natáčení. A nikomu bych to nepřál. Bolí to šíleně. Hanička má jen tu smůlu, že se jí to stěhuje. Jde vlastně o ložisko kyseliny močové, které bylo napřed v chodidle, pak v lýtku a pak se vrátilo zase zpátky. Jediná možná pomoc je jakási magnetická rezonance naruby, kterou používají sportovci a jež urychlí hojení. Na to Hanka půjde, ale pod skalpel rozhodně ne,“ dodal k tomu moderátor pořadu Nikdo není dokonalý Jiří Krampol.

Související témata:
Magnetická rezonance

Reklama

Další články

Načítám