Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestárnoucí herečka Jana Švandová (76) ukázala svoji sestru Jitku. A ta vypadá stejně výborně jako populární herečka. Mají rády stejnou módu, nosí stejný účes a jsou si neskutečně podobné.

"Já mám ale ostřejší rysy než Jana," říká sestra populární herečky Jitka. "Vždycky jsem zdědila to trošku horší po mamince i tatínkovi," prozrazuje. "Ne, každá máme něco po rodičích," skočila jí do řeči na párty luxusního autosalónu Jana Švandová.

Její sestra také vystudovala herectví. Výrazně se mu ale nevěnovala. Později ji více zaujaly loutky. "Učím dramatický kroužek na Základní umělecké škole na Proseku, věnuji se loutkám a také trochu dabingu," prozrazuje paní Jitka. "Poměrně brzy jsem se stala maminkou a cesty mě zavály jinam než k herectví. Jsem sama trochu infantilní, tak jsem začala s loutkama," usmívá se.

Záře reflektorů jí nechybí a sestře Janě ji naopak přeje. "Vím, že záře reflektorů patří k profesi hvězd. A moje sestřička hvězda je," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám