Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme tu další várku maximálně svůdných fotek od Kim Kardashian (43). A jelikož její luxusní postava a smyslný pohled snad nikdy neomrzí, přinášíme vám pro potěchu oka tři zbrusu nové snímky, které Kim poslala na internet. Jak se vám líbí?

Kim se tentokrát nechala zvěčnit na útesech na havajské pláži hned ve třech různých variacích. Velmi sexy jsou zlatavé plavky se zajímavými detaily, které vyniknou i díky Kiminým staženým vlasům. Bohatá dědička po zámožném otci, která se podobně jako další slavná dědička Paris Hilton (43) věnuje návrhářství a spolu se sestrami vlastní značku spodního prádla, ke snímkům napsala: „Šplhání po skalách, haha.“

Novými snímky Kim zásobuje své profily na sociálních sítích pravidelně a dělá tak stále častěji poté, co začala randit s rapperem Kanye Westem (36). Je vidět, že se po jeho boku cítí opět sebejistě. Vždy tomu tak ale nebylo. V době, kdy chodila se svým ex Krisem Humphriesem (27), s nímž vydržela v manželství pouhých 72 dní, se svým tělem příliš nechlubila. Naopak pod šaty stále nosila stahovací kalhotky a v posilovně byla pečená vařená. Kris jí totiž údajně opakovaně naznačoval, jak má velký zadek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám