Hlavní obsah
Článek

Slávychtivá těhotná milenka Josefa Kokty, manžela moderátorky Gabriely Partyšové (45), zhrzeně dál útočí na údajného otce svého dítěte! Devatenáctiletá Ornella Štiková (31) a hlavně její matka Monika Štiková jen těžce rozdýchávají drsné odmítnutí Kokty, který se proti jejich předpokladům opravdu nechce za žádnou cenu rozvádět. A tak se mu aspoň snaží ublížit. „S Ornellou to táhne už rok a půl a neustále se s ní snaží komunikovat,“ snaží se veřejnosti namluvit Štiková starší.

Dívka, kterou se rodina snaží za každou cenu udat, a to i přesto, že tvrdí, jak je z movité rodiny, požaduje prý jakési divné předporodné v řádu třiceti tisíc korun. Prý byla záletným Pepou osmnáct měsíců voděna za nos.

Matka rodu Monika prý doufala, že si dcera přivede domů mladého a perspektivního partnera. Nechtěla však jít proti milovanému potomkovi. A s Koktou prý rozhodně nešlo o jednorázový úlet. Když pak Ornella přišla s tím, že čeká bejbátko, byla to prý pro madam těžká pohroma. „Poznali jsme, jaký Pepa ve skutečnosti je, naši dceru rok a půl oblboval. Vyznával jí lásku a sliboval, že se s paní Partyšovou rozvede. Úplně jí tím vymyl mozek,“ stěžuje si Blesku žena, která zrovna nepatří mezi vyhlášené krasavice.

Podle ní je Kokta srab, který neumí přiznat pravdu. Prý své múze napsal přes šest set esemesek a v kontaktu pokračuje i nyní, kdy ji veřejně osočuje z nejrůznějších věcí. Rodina prý již deset dnů jeho telefonáty ignoruje. „Nevíme, jestli nám chce vyhrožovat, nebo se usmiřovat,“ dodala Monika Štiková.

Reklama

Další články

Načítám