Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před časem se časopis Vogue nechal slyšet, že na jejich stránkách už nebudou k vidění vyhublé modelky, a jak se zdá, svého prohlášení se drží a ženy ‚krev a mlíko‘ se snaží prosazovat i ve světových mutacích časopisu. Italská verze před časem přinesla černobílou fotografii tří oblých krásek ve spodním prádle ve stylu filmových sexsymbolů 60. let. Jedna z nich, modelka Robyn Lawley, se nyní stala tváří kolekce spodního prádla Boux Avenue a vypadá senzačně.

Třiadvacetiletá australská kráska Robyn hrdě nosí velikost oblečení číslo 42. Na módních molech se sice stále ještě příliš neukazuje, ale jako fotomodelka sklízí úspěchy. Lawley tak vystřídá devětadvacetiletou Olu Jordan, která byla tváří kampaně značky minulý rok.

Charismatická Robyn se již objevila ve francouzské Elle nebo francouzském a australském Vogue a nyní je hvězdou značky spodního prádla a její kolekce ‚Embrace your Curves‘ pro kypré slečny, nabízející například podprsenky ve velikostech od A po H, tedy od ‚jedniček po osmičky‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám