Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podezírat manželku prince Williama (41) Kate (42) z marnivosti by byl skutečný nesmysl. Vévodkyně z Cambridge naopak již mnohokrát dokázala, že není rozhazovačná. Nejen, že si kupuje šaty v kolekcích běžných anglických značek, ale také se nebojí vzít si některé oblíbené kousky z šatníku na sebe víckrát. Mnohými je šetřivost princezny zesměšňována, ale většina Britů naopak hodnotí její počínání velmi kladně. Tentokrát Catherine zvolila na slavnostní oběd jednoduché šedobílé šaty britské značky Hobbs za 35 liber, tedy něco málo přes jedenáct set korun.

Během oběda se řešil projekt zabývající se novým pojetím sportů ve Velké Británii a novou generací sportovních trenérů. Kromě Kate a jejího manžela se obědu účastnil i princ Harry (39). Oba bratři se  později neudrželi a když se objevili na fotbalovém hřišti, zapojili se do kopané s malými začínajícími fotbalisty.

Dá se očekávat, že již v tuto chvíli jsou všechny kusy tohoto šedobílého modelu od Hobbs, který si Kate oblékla, beznadějně vyprodané po celém Spojeném království.

Reklama

Další články

Načítám