Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že je Martina Gavriely (45) nucena ze zdravotních důvodů podstoupit opětovnou plastickou operaci prsu. Super.cz doprovodil moderátorku Primy přímo na kliniku plastické chirurgie a byli jsme jí v patách prakticky až do doby, než se dostala na sál.

„Musím se přiznat, že do poslední chvíle jsem neměla strach. Když tady vidím ale vás novináře, tak mi začíná být úzko a dochází mi vážnost situace," hlesla Gavriely, která se podle svých slov neobává průběhu operace jako takové, ale děsí se hlavně narkózy.

A proč vlastně budou blonďatou krásku operovat? Poté, co Martina absolvovala rutinní prohlídku, jí pan doktor Karel Urban zjistil prasklinu na jednom z implantátů. Jelikož jí zároveň končí funkční doba silikonových výplní, rozhodlo se, že dojde k výměně. Gavriely podle všeho dostane o několik mililitrů větší silikony, ale v reálu tato změna nepůjde rozpoznat.

„Pan doktor mi řekl, že už nemám tolik své hmoty," říká moderátorka. „Doufám, že se nakonec neprobudím s osmičkama," neodpustila si vtípek Martina.

Reklama

Další články

Načítám