Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy blondýnka, herečka Miluše Bittnerová bývá označována za českou Marylin Monroe. Stejně jako její slavná kolegyně už i Miluška dostala nabídku nafotit akty a pány by tím rozhodně potěšila. "To je pravda. Tu nabídku jsem dostala, ale zatím jsem ji neakceptovala. A myslím, že čím budu starší, tím méně budou podobné nabídky přicházet," řekla Super.cz seriálová kráska.

"Domnívám se, že herečky jsou od toho, aby hrály. Na svlékání jsou modelky nebo striptérky. Samozřejmě, že se svléknu, když to bude vyžadovat role. To už jsem také udělala a měla jsem z toho celý měsíc před natáčením nervy," dodala Miluška.

Nechtěla prozradit, v jakém filmu se svlékala, my jej ale objevili. Jedná se o snímek Dámský gambit od režisérky Jitky Němcové. Takže, kdo chce nahou Bittnerovou vidět, má šanci.

U samotné Milušky ji ale asi mít nebude. Je šťastně vdaná, a tak jsme s ní typ mužů, kteří se jí líbí, probrali pouze hypoteticky. "Muž musí být chytrý, protože jen chytří muži jsou zároveň vtipní. A to je pro mne nejdůležitější," upřesnila Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám