Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a prezident filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška (77) předvedl, že opravdu nemá hluboko do kapsy. Málokdo má na to, aby vytáhl z peněženky půl miliónu korun, i když pro dobrou věc. Bartoška se do dražby diamantového srdce, jehož výtěžek jde na pořízení asistenčního psa pro studentku vysoké školy nemocnou svalovou dystrofií Dášu, vrhl po hlavě.

Dražba začínala na deseti tisících a když částka překročila stovku, ve hře zůstali již jen Jiří Bartoška a také Elias Neocleus, manžel španělské princezny Eugenie. A jelo se dál.

Bartoška byl za diamant ochotný dát dokonce 550 tisíc korun. Když Elias řekl 600 tisíc korun, což mu musel moderátor dražby Libor Bouček přepočítat na euro, Bartoška vydechl a boj vzdal. Manžel španělské princezny tak získal luxusní šperk pro svoji krásnou ženu a manželka Bartošky se musela spokojit se svojí také jistě dobře vybavenou šperkovnicí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám