Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatební přípravy nejsou to jediné, co aktuálně řeší třiatřicetiletá herečka, známá převážně ze seriálu Prolhané krásky, Ashley Benson. Společně se svým o jedenáct let straším snoubencem Brandonem Davisem totiž čekají prvního potomka. Radostnou zprávu prozradil zdroj z hereččina blízkého okolí týdeníku InTouch Weekly.

„Ashley Benson je těhotná. Nejsem si jistý, jak daleko už je, ale je to znát už minimálně od září. Nosí volné oblečení, vyhýbá se focení a snaží se to udržet pod pokličkou,“ uvedl zdroj. Pro herečku jde tak letos o vskutku zlomový rok. V červenci se totiž zasnoubila s Brandonem, jenž jí sám navrhl a věnoval masivní zásnubní prsten v hodnotě 800 tisíc dolarů, tedy 18,6 milionu korun.

Herečka, která v minulosti randila i se ženami, s miliardářským dědicem naftařské společnosti začala chodit teprve letos, a tak rozhodně neztrácejí čas.

Ještě začátkem letošního roku přitom Ashley údajně tvořila pár s argentinskou fotografkou Sofií Malamute. V letech 2018 – 2020 byla její přítelkyní Cara Delevinge. Následně byla pár měsíců ještě s rapperem G_Eazym.

Reklama

Další články

Načítám